Rólunk  

2021 júniusban nyitottuk meg vendégházunkat a nagyközönség előtt. Sok munkával egy családias, otthonos kuckót alakítottunk ki, hogy meghitt környezetben pihenhesse ki magát, aki hozzánk látogat. A házban minden adott ehhez. 
   A nagyméretű 16m2-es fedett teraszon, akár 6-8 ember is helyet tud foglalni a hatalmas méretű és rusztikus raklap bútorokon. Az árnyékoló függönyök még otthonosabbá és meghittebbé varázsolják a helyet.
   A jól felszerelt konyhában indukciós főzőlap, hűtő, kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő, pirítós készítő és szendvics sütő áll a vendégek rendelkezésére.
   A kényelmet és a kapcsolatot a külvilággal a Wifi és 80cm-es LED TV biztosítja, kb 50 magyar nyelvű csatornával.
   A kellemes időtöltéshez biztosítunk társasjátékot, kártyákat és könyveket.
   Idéntől már kerékpárt is tudunk biztosítani vendégeink számára, hogy felfedezhessék a környék látnivalóit két keréken, aminek persze nincs külön felára. 
   A lakótér (terasz nélkül) kb 30m2, egy légtérben helyezkedik el a konyha, étkező, és a háló rész. Külön helyiség a fürdőszoba, ahol kézmosó, WC és egy 90x90cm-es zuhanyzó fülke található.
   A férőhelyeket tekintve egy 160x200cm-es francia ágy és egy kihúzható 100x200cm-es kanapéágy áll rendelkezésre. Tehát, 3 felnőtt is elfér, vagy 2 felnőtt + 1gyermek (esetleg 2 kisebb gyerkőc, akik a kanapén alhatnak együtt). Ágyneműt, törölközőket biztosítunk vendégeink számára.
   Dohányozni csak az épületen kívül lehetséges.

2021 őszén egy nagyot gondoltunk és egy 1000 tőből álló levendula ültetvényt csináltunk a ház mögötti dombra. Reméljük vendégeink e levendulást is kihasználják a pihenésre.

   Szállást elfoglalni 14:00-tól lehet, és a távozás legkésőbbi időpontja 10:00 óra.

"Zajos szombat": előfordulhat, hogy hétvégi napokon a szomszédos telkeken fűnyírás vagy favágás zajait hallhatják, mivel ez egy szőlőhegy :-) 


Készítsd el weboldaladat ingyen!